ImmunoPlus

ImmunoPlus™ skreddersydd for immunsystemet

ImmunoPlus™ er skreddersydd for immunsystemet. Norskutviklet kosttilskudd med Norsk betaglukan™ (NBG®) og daglig dose selen, vitamin C og D.

NB! Produktet er for øyeblikket ikke på lager.

ImmunoPlus med Norsk betaglukan™ NBG®

ImmunoPlus™ er et norkutviklet kosttilskudd skreddersydd for immunsystemet.

Det er mulig å holde seg sunn og frisk ved å styrke immunsystemet gjennom hele året. Slik vil du også være best rustet i høst- og vintersesongen.

Immunsystemet

Visste du at det finnes stoffer i naturen som kan trene kroppens forsvarsceller og gjøre dem mer effektive?

Kosttilskuddet ImmunoPlus™ inneholder Norsk betaglukan™( NBG®) som er et rent naturprodukt utvunnet fra renset bakegjær. Det bioaktive stoffet NBG® aktiverer de spesifikke immuncellene som utgjør kroppens førstelinjeforsvar.

ImmunoPlus™ inneholder i tillegg daglig dose selen og vitaminene C og D. Denne kombinasjonen bidrar til å opprettholde et normalt immunsystem.

Beskytter mot stress

Når immunsystemet jobber ekstra hardt, produseres økte mengder reaktive oksygenforbindelser som kan øke stresset i cellene. Antioksidantene selen og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Norsk betaglukan™ (NBG®)

ImmunoPlus™ inneholder Norsk betaglukan™ som er utviklet ved Universitetet i Tromsø. Norsk betaglukan™ holder farmasøytisk standard, har dokumentert kvalitet og er godkjent som Novel Food.

Over 30 års forskning har dokumentert at betaglukan isolert fra bakegjær har en makrofagstimulerende virkning (makrofager er hvite blodlegemer) i det ytre medfødte immunsystemet.

Publisert: 22. september 2016.

Disse sidene er ment for helsepersonell